Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία grazytravel.com είναι ένα «εργαστήριο κατασκευής» νέας αντίληψης ταξιδιωτικών πακέτων και υπηρεσιών απο και προς την Ελλάδα.

Σκοπός μας ειναι να διευρύνουμε τη δυνατότητα ταξιδιωτικών επιλογών, πέρα από τις συνηθισμένες φόρμες των κλασικών  πακέτων, να εμπλουτίσουμε τα ταξιδια σας με νεες επιλογές και να εξειδικεύσουμε σε νέα προιόντα άγνωστα μεχρι πρότεινως στην ελληνική αγορά.

Η φιλοσοφία μας έγκειται στη πρωτοτυπία, την μοναδικότητα και το διαδραστικό περιεχόμενο. Τα ταξιδιωτικά μας project σχεδιάζονται και οργανώνονται εξ' αρχής με γνώμονα την αξιοπιστία, την καινοτομία, τη θεματική πολυμορφία, την εναλλαγή δραστηριοτήτων και δράσεων. Η διάρκεια των ταξιδιών μας ποικίλει μεταξύ ενός day tour μεχρι μεγάλα ταξιδιωτικά πακέτα που φτάνουν και τον ένα μήνα.

Η φόρμα “κατασκευής” αυτών των πακέτων αποκλείει την τυποποίηση, τη χρήση “φτηνών” υπηρεσιών και προιόντων αλλά και την υποκουλτούρα.

Η εταιρεία μας έχοντας τις επαγγελματικές της ρίζες στον κόσμο των media και της επικοινωνίας αναλαμβάνει επίσης την οργάνωση ταξιδιωτικών πακέτων για μεγάλα αθλητικά γεγονότα (MotoGP,  F1, διεθνή ποδοσφαιρικά και μπασκετικά  event, κτλ), ταξιδιωτικές τηλεοπτικές παραγωγές, ταξιδιωτικές εκδόσεις αλλα και τη διοργάνωση ειδικών θεματικών εκδηλώσεων και συνεδρίων εντός και εκτός Ελλάδας στις καλύτερες τιμές.

Θα ήταν χαρά μας να μας επισκεφθείτε, είτε στον διαδυκτιακό μας τόπο στο www.grazytravel.com ή στα γραφεία της εταιρείας μας και να σχεδιάσουμε μαζί τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες.

 

Eκ μέρους του Grazytravel

Στρατής Τριλίκης

GRAZYTRAVEL.COM ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.